Diumenges Marina Alta naix com a projecte transversal que pretén potenciar l’activitat turística de la comarca. A través de diferents rutes senderistes, distribuides al llarg de l’any, coneixerem raconets de la Marina diferents, tant per a visitants de fora com de la pròpia comarca.

 

Coneix la comarca de la Marina Alta des d’una altra perspectiva i connecta amb la gent, la natura i el patrimoni.

 

Aquestes experiències estan pensades per a passar un diumenge diferent, desconnectar de les preoucpacions del dia a dia, i connectar amb un mateix, amb les persones i amb la natura que tenim al voltant.

A més a més, es tracta d’un projecte realitzat gràcies a la col·laboració de diferents entitats públiques. En concret, dels ajuntaments de La Vall de Laguar, Orba, Parcent, Benigembla i Poble Nou de Benitatxell. La persona encarregada de guiar aquestes rutes és Fernando Sendra, qui té una llarga trajectòria en activitats d’aquest tipus.

 

Diumenges Marina Alta: informació d’interés

Aquestes rutes senderistes començaran el proper diumenge 4 d’abril amb el paisatge incomparable dels cirerers en flor. Els diumenges, a partir d’eixa data, es converteixen en el dia ideal per a carregar-nos d’energia mentre gaudim de l’activitat física, de l’entorn i del patrimoni que ens rodeja.

En aquest vídeo Fernando Sendra ens explica més detalls sobre l’activitat:

 

 

D’altra banda, cal indicar que les experiències Diumenges Marina Alta es podran viure al llarg de l’any i amb elles es pretén potenciar l’activitat econòmica de cada poble.

A més a més, durant l’estiu es faran 3 rutes nocturnes. En elles disfrutarem d’una manera diferent i molt especial del senderime i el companys de ruta. Aquestes rutes d’estiu, guiades per la llum de la lluna, tindran lloc la nit de dissabte.

També hi ha una altra varietat d’activitat: el geocaching. Una manera ideal de combinar la tecnologia amb la natura i també perfecta per a practicar en família.

 

¡Així que ara ha arribat el moment d’animar-se a participar en Diumenges Marina Alta!

Pega-li una ullada al calendari i tria la ruta que més t’agrade. Revisa la dificultat i escull la que millor s’adapte a la teua condició física. T’assegurem que serà una experiència única, on disfrutarem de la natura, la companyia i del patrimoni que tenim a l’inigualable paratge de la Marina Alta.

Ens vegem a les muntanyes per compartir un diumenge diferent!