poble-nou-benitatxell

Ruta la Serp-Puig de la Llorença-Cala Llebeig

La ruta de La Serp-Puig de la Llorença-Cala Llebeig tindrà lloc el proper diumenge 19 de setembre. Aquesta ruta parteix del centre del Poble Nou de Benitatxell per a prendre el Camí de la Serp; antiga via de comunicació amb les faldilles conreades de la serra. Prossegueix amb l’ascensió al magnífic mirador del Puig de la Llorença, des d’on descendeix a través del Barranc de Garsivà fins a la recòndita Cala Llebeig, punt d’unió amb la Ruta dels Penya-segats (SL-CV 50).

 

Dades tècniques de la ruta La Serp-Puig de la Llorença-Cala Llebeig

 

Distància: 17,30 km

Desnivell: 689 mts +

Dificultat: Mitjana-Alta

L’hora d’exida serà a les 8 del matí des d’aquest punt de trobada.

 

 

Més informació sobre el recorregut pel Poble Nou de Benitatxell

En el recorregut trobarem antics camins de ferradura, abancalaments agrícoles en pedra seca, forns de calç i les restes d’una antiga pedrera d’època medieval. A més la ruta ens permetrà gaudir d’espectaculars vistes des del Puig de la Llorença, així com d’una gran varietat d’ecosistemes amb flora i fauna de gran interès.

Com a punt final, en la Cala Llebeig, refugi de pirates i contrabandistes, podrem admirar aquesta costa mediterrània de gran bellesa. La dificultat és mitjana-alta, però és una ruta que des del nostre punt de vista cal fer almenys una vegada en la vida.

Durant aquesta ruta senderista fomentarem l’activitat a l’aire lliure mentre gaudim d’aquest atractiu turístic del territori. Serà una experiència única en la que a més potenciarem la curiositat per la cultura de la zona i el mediambient.

No t’ho penses més i reserva la teua plaça per a formar part d’aquesta experiència. De segur que descobriràs coses que abans ni sabies que tenies a l’abast. Viu un diumenge diferent, interessant i molt divertit rodejat de bona gent i un ambient immillorable.

T’esperem per gaudir d’aquest paratge tan singular que ens brinda el Poble Nou de Benitatxell.

Fecha

19 Sep 2021
¡Caducado!

Hora

08:00

Coste

5€

Localización

Poble Nou de Benitatxell
Web
https://goo.gl/maps/Y77cNGvV5e9AsaGc9
Categoría

Organizador

Fernando Sendra
Teléfono
630992488
¡No hay eventos!
CatalanEnglishFrenchGermanSpanish