llunes-estiu-benitatxell

Llunes d’Estiu a Benitatxell

La ruta Llunes d’Estiu a Benitatxell serà la que encete les 3 activitats programades per a fer de nit. Una experiència única per a conèixer des d’un altre punt de vista el nostre territori. En aquest cas la ruta senderista es portarà a terme el proper dissabte 26 de juny.

Hem d’aclarir que al tractar-se d’una ruta nocturna se celebrarà la nit del dissabte i no del diumenge.

Durant l’estiu ja no hi ha excusa per a no calçar-se les esportives i eixir a caminar seguint sendes i camins en plena natura i davall la llum de la lluna mentre escoltem com canten els grills.

Anima’t a participar d’aquesta peculiar ruta pel Poble Nou de Benitatxell!

 

Dades tècniques de la ruta Llunes d’Estiu a Benitatxell

Distància: 5,23 km

Desnivell: 189 mts +

Ruta NOCTURNA

L’activitat començarà a les 20.30 hores des d’aquest punt de trobada.

 

Dóna la benvinguda a l’estiu amb aquesta particular ruta nocturna. Gaudirem de la llum de la lluna mentre descobrim una altra vessant del senderisme que ens captivarà amb la seua màgia.

No t’ho penses més i vine a gaudir d’una nit diferent. Descobriràs tot el que ens ofereix la natura a la nit, mentre gaudim de la bona temperatura i passem una nit original mentre practiquem esport a l’aire lliure.

Es tracta d’una experiència única, una barreja d’activitat física, natura i tot això emmarcat amb la llum que ens regala la lluna a les nits d’estiu. És el moment de reservar la teua plaça per a participar d’aquesta activitat que, de segur, t’encantarà.

Fecha

26 Jun 2021
¡Caducado!

Hora

20:30

Coste

5€

Localización

Poble Nou de Benitatxell
Web
https://goo.gl/maps/Y77cNGvV5e9AsaGc9
Categoría

Organizador

Fernando Sendra
Teléfono
630992488
¡No hay eventos!
CatalanEnglishFrenchGermanSpanish