llunes-estiu-benigembla

Llunes d’Estiu a Benigembla

La ruta Llunes d’Estiu a Benigembla serà la que una de les activitats programades per a fer de nit. Una experiència única per a conèixer des d’un altre punt de vista el nostre territori. En aquest cas la ruta senderista es portarà a terme el proper divendres 20 d’agost.

Hem d’aclarir que al tractar-se d’una ruta nocturna se celebrarà la nit del divendres i no del diumenge.

Durant l’estiu ja no hi ha excusa per a no calçar-se les esportives i eixir a caminar seguint sendes i camins en plena natura i davall la llum de la lluna mentre escoltem com canten els grills.

Anima’t a participar d’aquesta peculiar ruta per Benigembla!

 

Dades tècniques de la ruta Llunes d’Estiu a Benigembla

Distància: 7,30 km

Desnivell: 123 mts +

Ruta NOCTURNA

L’activitat començarà a les 20.30 hores des d’aquest punt de trobada.

 

Gaudirem de la llum de la lluna mentre descobrim una altra vessant del senderisme que ens captivarà amb la seua màgia. Una ruta senderista original per a una nit d’estiu.

No t’ho penses més i vine a gaudir d’una nit diferent. Descobriràs tot el que ens ofereix la natura a la nit, mentre gaudim de la bona temperatura i passem una nit única mentre practiquem esport a l’aire lliure.

Es tracta d’una experiència original, una barreja d’activitat física, natura i tot això emmarcat amb la llum que ens regala la lluna a les nits d’estiu. És el moment de reservar la teua plaça per a participar d’aquesta activitat que, de segur, t’encantarà.

T’esperem per compartir una experiència única!

Fecha

20 Ago 2021
¡Caducado!

Hora

20:30

Coste

5€

Localización

Benigembla
Avenida del Bon Aire, 8
Web
https://goo.gl/maps/ydzg2hiwytMhpCSk6
Categoría

Organizador

Fernando Sendra
Teléfono
630992488
¡No hay eventos!
CatalanEnglishFrenchGermanSpanish