cresta-cavall-verd

La Cresta del Cavall Verd

La ruta de la Cresta del Cavall Verd tindrà lloc el diumenge 12 de setembre. Aquesta ruta tan característica de la Vall de Laguar té una dificultat mitjana, però les vistes des de la cresta paguen la pena. L’esforç es compensarà només arribem al cim.

Separant la Vall de Laguar i la Vall de Pop s’alça la Serra del Penyal, on ens trobem la impressionant muntanya coneguda com el Cavall Verd. Va ser un dels últims reductes de la resistència morisca de l’antic Regne de València encara que no van poder amb l’exèrcit del rei Felip III.

De la història dels supervivents que es van refugiar en la serra prové la llegenda, segons la qual la muntanya evoca la figura llegendària d’un cavall verd que els moriscos esperaven, sense èxit, per a salvar-se de l’expulsió.

 

Dades d’interés de la ruta de la cresta del Cavall Verd

Distància: 10 km

Desnivell: 489 mts +

Dificultat: Mitjana

L’hora d’eixida serà a les 08.00 h. des d’aquest punt de trobada.

 

Durant aquesta ruta d’uns 10 km de recorregut, tindrem un desnivell de 489 metres, y algun pas difícil al final de la ruta. Per tant, la qualifiquem de mitjana, ja que es barrejen trams fàcils amb d’altres un poc més complicats.

Des de la cresta del Cavall Verd tindrem unes impressionants vistes. Per tant, l’esforç que haurem de realitzar durant la ruta pagarà la pena amb les vistes de les que disfrutarem.

Des d’aquestes línies vos animem a que participeu d’aquesta experiència a l’aire lliure. Gaudirem del bon ambient, descobrirem coses noves d’aquest paratge de l’interior de la Marina Alta i ens sentirem súper bé per viure un moment de connexió amb la natura.

No t’ho penses més i reserva la teua plaça per a viure en primera persona l’experiència de la cresta del Cavall Verd. T’encantarà!

 

Fecha

12 Sep 2021
¡Caducado!

Hora

08:00 - 14:00

Coste

5€

Localización

La Vall de Laguar
Parking Benimaurell
Web
https://goo.gl/maps/WziMV4V24crN4eLR6
Categoría

Organizador

Fernando Sendra
Teléfono
630992488
¡No hay eventos!
CatalanEnglishFrenchGermanSpanish