Descobrint Isbert en família

Aquesta ruta tindrà lloc el proper dilluns 6 de desembre a Orba. Una oportunitat única per a gaudir d’aquest dia festiu en família.

Es tracta d’un sender per a realitzar en família per Orba. La idea central és descobrir alguns dels racons d’Isbert i la presa d’Isbert.

Per a qui no ho sàpiga, la Presa d’Isbert se situa en el pas més estret del riu Girona, al seu pas pel Barranc de l’Infern, i pertany al municipi de la Vall de Laguar (Marina Alta, Alacant). La presa, una petita construcció abandonada en l’actualitat, va ser projectada a la fi del segle XIX, encara que es va construir entre 1928 i 1944, abandonant-se per problemes de filtració en presentar problemes de permeabilitat del terreny derivats del material edàfic que podem trobar en la zona. És un lloc on predominen els terrenys calcaris que afvoreixen la formació d’aqüífers.

És una ruta fàcil, ideal per a practicar en família o amb amics. I al finalitzar la ruta, podrem visitar el «Museu del Fang». Una activitat perfecta per a passar un matí festiu descobrint els raconets del nostre entorn.

Dades tècniques

Distància: 9 km

Desnivell: 310 mts +

Dificultat: Fàcil

La ruta començarà a les 09.30 hores des de la plaça d’Espanya d’Orba.

Anima’t i participa en aquesta ruta! És una manera interessant de descobrir el nostre entorn i, a més, amb una visita al museu de Fang després de la ruta.

 

Fecha

06 Dic 2021
¡Caducado!

Hora

09:30

Coste

5€

Localización

Plaça d'Orba
Alicante
Categoría
¡No hay eventos!
CatalanEnglishFrenchGermanSpanish