geocaching

Geocaching: Centre històric de Pego

L’activitat Geocaching en Pego és la que se celebrarà el proper dissabte 27 de novembre per el centre històritc de Pego. Hem programat una activitat per a practicar en família. Aníma’t i apunta’t per gaudir d’aquest divertit joc que combina la tecnologia i l’esport de manera atractiva per a qualsevol edat.

Per a tot aquell que no ho conega, el Geocaching és una activitat recreativa de cerca de tresors a l’aire lliure amb la utilizació de dispositius amb connexió GPS. Els participants es dirigeixen a unes coordenades GPS en concret, i aleshores tracten de trobar el geocaché (contenidor) ocult en aquesta ubicació.

 

Geocaching Pego pel centre històric per acomiadar novembre

Si tens ganes de descobrir una nova manera de gaudir de la natura mentre explores el teu costat més aventurer, el geocaching és per a tu.

Aquesta activitat de Geocaching al centre de Pego tindrà lloc el dissabte 27 de novembre a les 18:00 hores en aquest lloc d’inici.

 

Dades curioses del geocaching

El Geocaching, una mescla entre l’activitat a l’aire lliure i l’exploració amb l’ajuda de GPS, és l’excusa perfecta per a passar un dia a l’aire lliure. També és una manera molt divertida i original de conèixer nous llocs que abans t’havien passat desapercebuts. És una alternativa al turisme tradicional i gràcies a ell pots descobrir racons molt especials de les ciutats o llocs que visites en les teues vacances i viatges.

El bon geocacher segueix aquests 5 principis bàsics:

  • Els tresors mai s’han d’enterrar ni col·locar en llocs perillosos, inaccessibles o que suscitin a la preocupació, és un joc.
  • Mai poses dins d’un geocache: menjar, elements tallants com a ganivets, elements inflamables com a alcohol o explosius.
  • El contingut ha de ser apte per a tota la família.
  • Respecta les lleis locals i les senyalitzacions.
  • I la norma d’or del geocaching: si agafes alguna cosa d’un geocache hauràs de deixar alguna cosa a canvi d’igual o major valor.

 

Ara que ja saps què és el geocaching arriba el moment de posar-ho en pràctica. Anima’t a participar en aquesta activitat que cada vegada té més adeptes. A més, gaudiràs de l’experiència de l’equip de Fernando Sendra en aquesta matèria.

Ja no hi ha excuses per posar-nos en marxa! Ens vegem a Pego per practicar el Geocaching.

Fecha

27 Nov 2021
¡Caducado!

Hora

18:00

Coste

5€

Localización

Pego centre
Plaça de l'Ajuntament, 1, 03780 Pego, Alicante
Web
https://goo.gl/maps/chfYffGoB722RQYK9
Categoría

Organizador

Fernando Sendra
Teléfono
630992488
¡No hay eventos!
CatalanEnglishFrenchGermanSpanish