Inicio Eventos Font Calenta
font-calenta-orba
octubre 2021
noviembre 2021
diciembre 2021
¡No hay eventos!
Cargar más

Fecha

05 Dic 2021

Hora

08:30

Coste

5€

Font Calenta

Per encetar el calendari de desembre hem programat la ruta Font Calenta des d’Orba. El proper 5 de desembre tenim una cita per a gaudir del senderisme i rematar la setmana amb energia!

Si vols passar un matí diferent, mentre recórres les muntanyes de l’interior de la Marina Alta, aquesta és una idea interessant. Podràs gaudir d’un matí envoltat de natura, sentint l’aire pur i coneixent nova gent.

 

Dades tècniques de la ruta Font Calenta

Distància: 12,98 km

Desnivell: 429 mts +

Dificultat: Mitjana

L’hora d’eixida serà a les 08.30 hores des d’aquest punt de trobada.

 

Diumenges Marina Alta arriba cap a la seua fi amb les rutes del mes de desembre. Aquesta iniciativa pretén potenciar el turisme de la Marina Alta durant tot l’any. A més a més, posa en valor el nostre territori i potencia el coneixement de part de la nostra història, així com la flora de tenim al nostre voltant.

És una iniciativa interessant si t’agrada la natura, si tens interés per conèixer més sobre els pobles de la Marina Alta i si t’agrada conéixer a gent nova mentre practiques senderisme. També és una idea prou atractiva si vols fer una activitat en família, segura i envoltada per la natura.

Es tracta de gaudir dels paisatges que ens brinda la comarca de la Marina Alta mentre sentim la natura en primera persona. Anima’t a participar de les últimes activitats de Diumenges Marina Alta. De segur que descobriràs coses súper interessants mentre passes un matí de diumenge rodejat de bon ambient.

 

 

 • 00

  días

 • 00

  horas

 • 00

  minutos

 • 00

  segundos

0
0.00
Carret
Empty Cart