el-coll-de-garga

El Coll de Garga

La ruta El Coll de Garga tindrà lloc el proper diumenge 2 de maig. En ella descobrirem, a través d’una ruta intensa però senzilla, la bellesa de les vistes des de la Vall de Laguar.

Recorrerem els pobles que conformen la Vall de Laguar mentre gaudim dels seus paisatges. Una vegada al cim de la ruta senderista, ens quedarem gaudint d’unes vistes espectaculars. La mar al fons i molta natura al voltant seran el marc incomparable que ens acompanyarà mentre gaudim de les emocions i sensacions que experimentarem una vegada dalt.

Si vols passar un diumenge diferent, gaudint de l’aire lliure, practicant esport i amb una companyia immillorable, tens una cita el proper 2 de maig. De segur que descobreixes coses inimaginables en aquesta activitat.

 

Dades tècniques de la ruta El Coll de Garga

Distància: 12,70 km

Desnivell: 589 mts +

Dificultat: Fàcil

L’hora d’eixida serà a les 08.30 hores des d’aquest punt d’encontre.

 

Un poc d’informació de La Vall de Laguar

La Vall de Laguar rep el seu nom, segons es creï, per les nombroses coves que conté aquesta escarpada vall, perquè Laguar derivaria del topònim àrab al-Agwar, el significat del qual és les coves.

A més, hi trobem una de les rutes de senderisme més exigents d’Alacant, que creua en diverses ocasions el barranc de l’Infern. Senyalitzada com a PR-CV 147 i coneguda com a Catedral del Senderisme.

Aquesta vall de l’interior d’Alacant no destaca pels seus boscos, sinó pels paisatges que aquest vertiginós barranc dibuixa en l’entorn. A més, a la Vall de Laguar predomina el cultiu de la cirera, que compta amb el segell de denominació d’origen Cirerers de la Muntanya d’Alacant.

 

Anima’t a participar en aquesta primera ruta senderista del mes de maig i coneix més a fons els paratges que ens brinda la Vall de Laguar. Es tracta d’una ruta de dificultat fàcil, pel que és ideal per a passar un diumenge en família envoltats per la natura.

Fecha

02 May 2021
¡Caducado!

Hora

08:30

Coste

5€

Localización

La Vall de Laguar
Parking Benimaurell
Web
https://goo.gl/maps/WziMV4V24crN4eLR6
Categoría

Organizador

Fernando Sendra
Teléfono
630992488
¡No hay eventos!
CatalanEnglishFrenchGermanSpanish