Inicio Eventos El Cocoll
el-cocoll-benigembla
octubre 2021
noviembre 2021
diciembre 2021
¡No hay eventos!
Cargar más

Fecha

03 Oct 2021

Hora

08:00

Coste

5€

El Cocoll

La ruta de El Cocoll des de Benigembla serà la ruta que encete les activitats de Diumenges Marina Alta al mes d’octubre. El proper diumenge 3 d’octubre tindrà lloc aquesta poc conseguda, però molt singular ruta senderista.

Es tracta d’una ruta circular, de dificultat mitjana on recorrerem una distància que ronda els 13 kilòmetres.

Anima’t a descobrir aquest paratge de Benigembla i experiementa en primera persona els tresors que ens brinda la natura a l’interior de la Marina Alta.

 

Dades tècniques de la ruta de El Cocoll

 

Distància: 12,84 km

Desnivell: 720 mts +

Dificultat: Mitjana

L’hora d’eixida serà a les 8.00 hores des d’aquest punt de trobada.

 

Aquesta és una ruta circular per Les Cordilleres. Eixirem des de Benigembla amb destinació al cim del Cocoll. Passarem per  l’Aljub del Flare, Corral de Silvestre i per  l’aerodrom situat al Pla de Moragues. Des d’ací i amb un recorregut d’anada i tornada, pugem al vèrtex geodèsic del Cocoll. El retorn el fem per la cornisa de les parets que teníem a la nostra esquerra durant l’ascens, creuant diversos barranc i punts coneguts com el barranc de Galitero, del Almadich, dues grans carrasques, la Coveta, etc.

Tot això caminant per senda, en trams poc definits, o camp a través, fins arribar al camí que ens porta directament al punt d’eixida, passant per Benigembla.

Anima’t a passar un diumenge diferent a Benigembla mentre descobreixes part del seu atractiu turístic. T’esperem per viure una experiència a l’aire lliure diferent mentre aprens més sobre la bellesa natural de la comarca de la Marina Alta.

Ja s’acosta el final d’aquestes activitats turístiques de Diumenges Marina Alta. No t’ho penses més i reserva ara la teua plaça per a gaudir d’aquesta experiència a l’aire lliure des de Benigembla. T’esperem amb moltes ganes de gaudir, sentir i experimentar un diumenge carregat d’emocions i connexió amb la natura.

 • 00

  días

 • 00

  horas

 • 00

  minutos

 • 00

  segundos

0
0.00
Carret
Empty Cart